Повеќе на

Промотивен материјал

Реклама кликери

Запознавање со продуктите

Презентација

Бидете и вие дел од настаните кои редовно ги организираме

Февруари 12 – 15 2020

Изложување на најголемиот саем за органска храна во светот, BioFach, Нинберг, Германија

Hall 4A, број на штанд 4A-141
Seed of Life @ Biofach
Февруари 02 2020 12:00 – 15:00

Дегустација во ДМ – Капитол Мол, Скопје

Јануари 31 2020 17:00 – 20:00

Дегустација во ДМ – Капитол Мол, Скопје, 31ви јануари

Wise crackers tasting
Јануари 25 2020 12:00 – 15:00

Дегустација во ДМ – Веро Џамбо, Скопје

Јануари 24 2020 17:00 – 20:00

Дегустација во ДМ – Веро Џамбо, Скопје

Органски пикник во градски парк, СкопјеБевме дел од пикникот организиран од Добра земја. Се дружевме, јадевме Кликери…

Работилница за здрава храна во ООУ Страшо Пинџур, НеготиноПреубави дечиња, весели рачиња. Сами правевме сендвичиња од Кликери.

Промоција на Кликери во ООУ ЈХ Песталоци, СкопјеПромоција со информирање на учениците од 6 оделение за сировата веганска храна.

Делење пакетчиња кликери во градинките Фемо Кулаков, НеготиноДедо Мраз ни подари полни вреќи Кликери (активно слушање и учествување во едукацијата за здрава храна)