Повеќе на

Бидете и вие дел од настаните кои редовно ги организираме

Органски пикник во градски парк, СкопјеБевме дел од пикникот организиран од Добра земја. Се дружевме, јадевме Кликери…

Работилница за здрава храна во ООУ Страшо Пинџур, НеготиноПреубави дечиња, весели рачиња. Сами правевме сендвичиња од Кликери.

Промоција на Кликери во ООУ ЈХ Песталоци, СкопјеПромоција со информирање на учениците од 6 оделение за сировата веганска храна.

Делење пакетчиња кликери во градинките Фемо Кулаков, НеготиноДедо Мраз ни подари полни вреќи Кликери
(активно слушање и учествување во едукацијата за здрава храна)

Испрати порака

contact@seedoflife.com.mk

Дополниелни контакт информации

Канцеларија: +389 70 217 377

Мобилен: +389 70 384 235

Адреса: Питу Гули 40 Неготино, Македонија